Sunday 5 February 2012

Bamboe Floor Care: Hoe Bamboe vloeren schoon

Van natuurlijk licht tinten tot donkere karamel tinten, bamboe vloeren zijn erg populair bij de schoonheid die ze toevoegen aan een kamer. Naast hun esthetische waarde, bamboe vloeren gewaardeerde zoals ze zijn milieuvriendelijk. Bamboo planten kunnen groeien in slechts 3 tot 5 jaar, en zijn weinig onderhoud planten. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, met inbegrip van vloeren. Na die geïnvesteerd hebben je tijd in het kiezen en installeren van bamboe vloeren, zou men zeker wil ze zien zonder een kras of deuk zo lang mogelijk. Na deze eenvoudige tips over hoe je bamboe vloeren schoon zal helpen een voor hen te zorgen op een dagelijkse basis.
Bamboe Floor Care
Hoe Bamboe Vloeren Schoon
Net als elke houten vloer, bamboe vloeren gevoelig zijn voor vocht. Vandaar het gebruik van het overtollige water tijdens het schoonmaken van de vloer moet worden vermeden. Stof met een droge mop of een microvezel vlakmop gebruikt kan worden dagelijks aan de bamboe vloer schoon te maken. Zelfs met behulp van een vacuüm met een zachte bevestiging zou een goede optie om een ​​bamboe vloer vrij van vuil en gruis te zijn. ; In het geval van vloeistoffen of voedsel wordt gedropt op de vloer, schoonmaken met een zachte doek, bevochtigd met water, zou de truc doen. Echter, men moet voorzichtig zijn met te knijpen eventuele extra water uit de doek. ; Wax, hout poetsmiddelen, oplosmiddelen reinigingsmiddelen of olie zeep mag nooit worden gebruikt voor het reinigen van bamboe vloeren. Met behulp van floor reinigers specifiek gemaakt voor bamboe vloer is de veiligste optie om een ​​goed onderhoud van zo'n hoge kwaliteit vloeren te verzekeren. ; Algemene zorg
Vermijd lopen rond met schoenen, vooral schoenen met hoge hakken, want ze zijn bijzonder schadelijk voor vloeren bamboe. In het geval dat niet kan worden gedaan, houdt een mat buiten het huis om de schoenen schoon en het verwijderen van het vuil en kleine stenen die vast komen te zitten op de zolen van de schoenen. Deze stenen kunnen krassen op de bamboe vloer die niet later kan worden verwijderd. In het geval er huisdieren in het huis, moeten hun nagels ingekort worden tot excess krassen of groeven te voorkomen. ; Het is altijd verstandig om delen van de vloeren die cover wandelde op meer, met matten of kleden. Echter, men moet ervoor zorgen dat de tapijten zijn kleurecht en non-kras variëteit. ; Beschermende pads moet worden gehecht onder de poten van alle meubels. Deze pads moeten regelmatig worden gereinigd om ze vrij van stof en vuil. Te vervangen door periodiek zou ook helpen de schade te minimaliseren veroorzaakt aan de vloer. ; Telkens wanneer een stuk van het meubilair moet worden verplaatst, moet worden opgetild en verplaatst. In geen geval mag meubelen worden versleept over de vloer. ; Bamboe vloeren mag niet worden blootgesteld aan langdurige periodes van direct zonlicht. Hierdoor kan de vloer om de kleur te verliezen en ondergang de look. Gebruik van zonwering en gordijnen goed zal niet alleen het uiterlijk van de kamer, maar zal de bamboe vloer ook beschermen tegen fading. ; Plaatsing van de tapijten en meubels moeten regelmatig worden gewijzigd. Indien dezelfde oppervlakte van de vloer is bedekt voor lange neigt naar de oorspronkelijke tint terwijl het andere overdekte gebieden behouden kunnen worden lichter van kleur. Ook het verplaatsen van meubilair zorgt ervoor dat bepaalde delen van de vloer niet te krijgen gedeukt vanwege het zware gewicht van de meubelen wordt er bewaard te lang. ; Met behulp van een luchtbevochtiger zal helpen beheren vochtigheidsgraad in de kamer. Het is raadzaam om een ​​30 tot 50% luchtvochtigheid te handhaven, zoals overtollige vocht kan barst de planken, terwijl een lage luchtvochtigheid kan krimpen de planken. ; Vloeren fabrikanten zijn doorgaans voorzien van zorg en onderhoud tips met hun producten. Indien een dergelijke aanbevelingen niet beschikbaar zijn, is het altijd raadzaam om contact met hen om informatie te krijgen over het schoonmaken van bamboe vloeren. Naast dat, na deze eenvoudige do's en dont zal helpen een behoud van de schoonheid en de levensduur van bamboe vloeren.

No comments:

Post a Comment