Friday 3 February 2012

Ideeën voor het versieren van Office Hokjes

In de film 'outsourced', die een call center geportretteerd, het kantoor ligboxen zag er erg saai en de projectleider niet laten de werknemers versieren. De medewerkers waren een teleurgestelde partij als ze het grootste deel van hun tijd werken en dus misten hun dierbaren. Ten slotte, een mooie dag, de de manager toegestaan ​​om hun ligboxen te versieren. Een groot aantal decoraties kast kwam van de afgoden om foto's aan kleine wandkleden. Dat hielp de medewerkers om hard te werken en geven een beter rendement.
Dus als je moe bent van de zelfde oude kantoortje, geef het een face lift. Een kast heeft een extra voordeel dat hij kan worden ingericht in een zeer persoonlijke manier. Een kast geeft je privacy en de vrijheid van de persoon die daar werkt. Decoreren het kantoor kast kan creëren positieve vibes en de medewerker voelt enthousiast om zijn honderd procent op het werk. Hier zijn een aantal office decoreren ideeën die je kunnen gebruiken om opfleuren uw werkruimte.
Picture Perfect; Foto's kunnen geweldig zijn voor kast decoraties voor diegenen die willen hun herinneringen houden voor hun ogen. De foto's van uw familie, echtgenoot en kinderen kan je het gevoel dat ze altijd aanwezig zijn bij je. U kunt gewoon pin-de foto's of houd een mooie fotolijst. Foto's van uw huisdieren, een vakantie of iets ongewoons gedaan door kunt u een gedeelte van uw kantoor kast zijn.
Idols of Small Mementos; Mementos kon geven die extra pit in uw kantoor kast. Het kan een kleine idool van uw favoriete rockster, een honkbal star of een Hollywood-beroemdheid te zijn. U kunt ook een aandenken u heeft ontvangen voor je prestaties in school, hogeschool of werk. Het kan ook gebeuren dat je zijn felicitated door een prominente persoonlijkheid en dat aandenken zou heel goed dienen als een motiverend hulpmiddel.
Going Green; In het geval uw kast ligt vlak bij het raam en blootgesteld aan een goede hoeveelheid zonlicht, dan kan je een bonsai plant of kan worden varens. Als uw cabine niet genoeg licht, kies dan een plant die goed gedijt bij weinig licht. Deze planten kunnen letterlijk geeft je een 'verademing' vanwege hun kooldioxide absorberen en zuurstof vrijgeven van capaciteit. In aanvulling op dat planten altijd helpen om uw humeur. De groene helpt kalmeren en ontspannen wanneer u onrustig voelen. Koos voor een plant die de kast past of als de ruimte aan het secretariaat toegewezen.
Personalized Data; Ga persoonlijk met uw agenda of planner. U kunt zelf een trendy kalender om uw kantoor meubelen sieren. Kies een kalender die je persoonlijkheid weerspiegelt. Gaan voor een kalender met Hollywood beroemdheden, als je een Hollywood-freak of koop een kalender met foto's van verschillende auto's, als je gek op ze.
Quote unquote, Scribble worden een aantal motiverende citaten, grappige quotes of gewoon uitprinten en ze op je kast. Ze zijn een zeker brand manier om je kast een betere plek om te werken. U kunt er inspiratie, of u kunt een goede lach krijgt als je voelt laag.
Kleur Wetboek; Denk dat is uw favoriete kleur en gewoon het spel van je kast mee. Dit maakt het uw persoonlijke ruimte in de corporate rommel. Je favoriete kleur zal zeker fleuren uw dag.
Uw kantoor kast kan een goede combinatie van uw kamer bij het huis en een motiverende en levendige kantoorruimte worden. Het moet gewoon een beetje van innovatie en de juiste druk te maken uw kantoor kast past bij uw ideeën van een werkplek.

No comments:

Post a Comment