Thursday 2 February 2012

Outdoor Holiday Decorating Ideas

A gevierde Amerikaanse essayist, docent, criticus en redacteur heeft ooit gezegd, 'gezegend is het seizoen waarin de hele wereld bezig met een samenzwering van de liefde'. Wat had kunnen zijn een betere te zeggen dan dit, voor de feestelijke smaak beschrijven? Ongeacht de leeftijd wij allemaal, zoals uitgaven voor onze vakantie met onze geliefden. Om het een bijzondere tijd voor de gasten, de voorbereiding op vakantie decoraties kan het wel heel makkelijk als je goed van tevoren gepland.
Inrichten van je huis voor uw vrienden en familie brengt warmte aan de viering. Outdoor versieren tijdens de feestdagen een belangrijke rol speelt bij het vaststellen van de feestelijke stemming. It verfraait uw tuinen en erven. Met goedkope decoratie materiaal ook kunt u uw huis of de locatie prachtige look. Om de taak eenvoudig, probeer het kant en klare decoratie materiaal dat meerdere doeleinden heeft en kan ook gemakkelijk worden opgeslagen.
Outdoor Holiday Decorating Ideas
Pasen; Kleed je buiten met gekrulde linten van pasteltinten. U kunt een boom te pasen! U kunt een aantal leuke papier-mache artikelen, zoals paaseitjes, op uw terras. Ei houders van verschillende vormen en maten zijn een grote attractie en een uitstekende manier om het doen van uw interieur. Krijg je kinderen om wat nest like houders voor eieren, die kan worden gezet op de bomen te maken. Verf de eieren in levendige kleuren om hen een interessant effect.
Halloween; maken van uw eigen Halloween decoratie kan eenvoudig en leuk. U kunt sommige monster voetafdrukken op de weg die leidt naar uw huis met een grote spons. De grote, gehaat pompoenen zijn groot versieren materiaal voor Halloweens. Met een eenvoudige mes of een keuken mes kunt u snijden uit een jack-o-lantern, van groene peper pompoenen. Icky cobwebs gemaakt van snaren zien er prachtig uit! Dim verlichting, de hele weg naar het huis, draagt ​​bij aan de spookachtige effect dat je hebt geprobeerd voor.
Dankzegging; Maak je outdoor Thanksgiving feest, een warme en gezellige zaak voor een koude November 's avonds. Oplichten wat warme gekleurde kaarsen van diep rood, kastanjebruin en andere rustieke tinten om uw buiten verbluffende look. Centerpieces, op de tafels, is een aanzienlijk deel van decoratie. Kleurrijke hand trossen of eenvoudige uni-gekleurde kant trossen, goed gaan met het decor. Schik de bloemen op een zodanige manier dat ze zichtbaar zijn vanuit alle hoeken. Houd rekening met de lichteffecten bij het plaatsen van de tafel, centerpieces of een andere inrichting item. Probeer en maak uw kinderen deelnemen aan het inrichten voor Thanksgiving, aangezien er geen betere manier om hen te leren het belang van deze vakantie.
Kerstmis; Kerstmis in alle uithoeken van de wereld. In plaats van het starten op het laatste moment, een plan een beetje op voorhand. Outdoor kerstversiering zou betekenen dat het schoonmaken van uw tuin of werven en het bijknippen van de gazon en bomen. Zorg ervoor dat de bedrading veilig helemaal klaar, alle ongelukken als gevolg van sneeuw te voorkomen. Licht in uw tuin de met kleurrijke lampjes. Een grote kerstboom in uw tuin zal de blik van een miljoen keer! Het licht in de boom ook, samen met de traditionele decoratieve stukken. U kunt een aantal fantastische mistletoes with tule, als je niet wilt gaan voor de reguliere Ones.
Daar gaat het. Plotseling, buiten versieren is een 'no-brainer'. Het maken van handgemaakte decoraties en het gebruik van huishoudens items uw budget omlaag brengen aanzienlijk. Plannen en organiseren van uw uitgaven voordat u begint decoreren. Vervoer uw kinderen om u te helpen de plaats te versieren, kan een goede manier om binding te beginnen met hen. Wensen u fijne feestdagen vol liefde en lachen!

No comments:

Post a Comment