Friday 10 February 2012

Face Lezingen: gezichtsvorm en persoonlijkheid

Je gezicht, mijn Thane, is als een boek waar mannen kunnen lezen vreemde zaken. - William Shakespeare
Face Lezen is een kunst, ook als een pseudowetenschap genoemd dat zich bezighoudt met hoe de vorm van je gezicht weerspiegelt je persoonlijkheid. Face Reading gaat over de interpretatie van de vorm van je gezicht en gelaatstrekken om conclusies te trekken over je persoonlijkheid af te leiden. Gaan door de aanname, het gezicht weerspiegelt de persoonlijkheid, je zou in staat zijn om door de nominale waarde gaan in de letterlijke zin van het woord. Als u overweegt uw gezicht om de vertegenwoordiging van uw totale persoonlijkheid, hier is wat informatie over wat uw mogelijkheden te zeggen hebben.
Gezichtsvorm en persoonlijkheid worden verondersteld om een ​​directe relatie hebben. Bepaalde persoonlijkheidskenmerken kunnen worden ontcijferd van de kenmerken van je gezicht. Face lezingen worden geacht de kenmerken van iemands persoonlijkheid spiegel. Verschillende kenmerken van het gezicht, de vormen en maten worden verondersteld om een ​​betekenis in het gezicht van het lezen te dragen. Zij zijn de indicatoren van iemands persoonlijkheid.
Een lang en smal gezicht is indicatief voor uithoudingsvermogen. Een persoon met een lange en een mager gezicht wordt verondersteld om een ​​stevig en zelfverzekerd persoon, die ernaar streeft te voldoen aan elk van zijn / haar dromen. Een breed gezicht is suggestief van een brede geest, een breed perspectief naar het leven. Mensen met een breed gezicht gezien worden gevoelig karakter. Een rond gezicht is aanzienlijk van een joviale persoon die weet hoe lichter je andere gezichten.
De Chinezen hebben hun eigen theorie van de interpretatie van gezichten, hun vormen en functies. Volgens hen, de oren die boven de wenkbrauwen, vlak tegen het hoofd en met lange oorlellen worden verondersteld te zijn gunstig. Kleine oorlellen en een smalle deur worden niet beschouwd als gunstig. De Chinezen geloven dat de lange en donkere wenkbrauwen geluk, terwijl bleek en dun er geen hebben. Een hoge, rechte brug van de neus is een gunstig teken, terwijl het wordt niet beschouwd als goed om een ​​lage en kromme neus hebben. Symmetrisch evenwichtig en gesloten lippen worden beschouwd als geluk, terwijl die met strijd kenmerken pech beschouwd. Een volledige vlezige kin betekent geluk, terwijl een dun en wees men geacht wordt te zijn pech. True, de ogen zijn de spiegels van onze geest! De Chinese overwegen grote, wide-set eyes as auspicious. Kleine, dicht bij elkaar staande ogen met kleine pupillen pech beschouwd.
De kroon van het hoofd suggereert het bedrag van autoriteit van een persoon. Als de kroon is laag, de persoon mist vertrouwen. Een overontwikkelde kroon is vertegenwoordiger van een autoritair. Zijdeachtig haar geeft de gevoeligheid. Dik en draadachtig haar aangeeft fysieke kracht. If u een breed voorhoofd, je bent slim en idealistisch. Een smal voorhoofd kan dienen als een obstakel in het succes. Een ondiepe voorhoofd zouden kunnen leiden dat ouders problemen tijdens uw jeugd. Als uw haarlijn is tegenslag en niet smal en je hebt een puntig voorhoofd, het geeft een hoge mate van intelligentie. Wenkbrauwen worden gezegd dat iemands faam als temperamentvolle evenwicht te weerspiegelen. Een dikke wenkbrauwen over de brug van de neus geeft een bezittelijk natuur.
Volgende in de lijn zijn de ogen. Klein, scheel ogen duiden een introvert persoon, terwijl helder en uitpuilende ogen die gestaag blik duiden op een volhardende karakter. Wandering ogen weerspiegelen de persoon ongeduld en rusteloosheid. Een persoon met zulke ogen wordt gezien worden onrustig en wellicht ook oneerlijk. Interessant, ogen, die ongelijkmatig zijn ingesteld, betekenen dat de persoon een unieke aanpak van kijken naar dingen heeft. Een persoon met dit type van de ogen wordt geacht goed te zijn in het analyseren dingen en het maken van de juiste keuzes. Ogen that schuin omhoog signify een opportunist, maar deze slanting neerwaartse indicatief zijn voor een onderdanige persoon.
Hier is iets over de neus, de lippen en de oren. Een grote en hoge brug in de neus duidt op een hoog niveau van energie. Een kleine neus is suggestief voor een gereserveerde natuur. Een rechte neus geeft discipline in je leven. Volle lippen duiden op een zorgzame persoon. Grote lippen zijn een indicatie van de liefde voor luxe. Smalle lippen wijzen op een minder sentimenteel persoon. Grote oren individuen zijn intellectuelen, terwijl degenen met kleine oren zijn impulsief van aard.
Een sterke kaaklijn onthult een koppige natuur. In geval een persoon heeft een ronde of een vierkante kin, hij / zij wordt verondersteld om een ​​rustige oude dag hebben. Een uitstekende kin is indicatief voor een eigenzinnig persoon, terwijl een terugwijkende kin duidt op een zwakke wil individu. Een sterke kaaklijn en volheid in de wangen duiden een gezaghebbend karakter.
Face Reading is subjectief van aard. Het subjectieve karakter maakt het een kunst. Vorm van je gezicht kan je een breed beeld van uw persoonlijkheid. Uw functies kan dienen als een ruwe schets van je persona. Hoewel je gezicht is niet een directe afgeleide van wat je bent, is het zeker een interface om het zelf in je!

No comments:

Post a Comment