Tuesday 14 February 2012

Log Cabin Meubelen

Log meubilair geeft een eigentijds als rustieke en traditionele kijken naar de ruimte waarin het wordt geplaatst. In het kort, blokhut meubelen combineert met enige vorm van interieur. Er zijn verschillende soorten blokhut meubels beschikbaar voor elke kamer.
Log Cabin Meubelen
Blokhut meubilair is een trendy meubel dat een unieke blik naar de kamer waar het wordt weergegeven geeft. Het geeft een charme en elegantie aan de kamer. Blokhut meubilair is bekend om zijn elegante en innovatieve design. Een interessant feit over blokhut meubels, ze zijn onderscheidend en uniek in ontwerp. Dat is geen twee stukken op elkaar lijken. Er zijn in principe twee soorten blokhut meubilair. Ze zijn:; Geschilde; Wanneer de binnenste en de buitenste bast van een logboek wordt verwijderd, staat bekend als een geschilde log. ; Skip-peeling/Unpeeled; Als de bast van een log wordt niet verwijderd is bekend als een skip-peeling log. Blokhut meubels gemaakt van skip-peeling log geeft een rustieke uitstraling dan de gepelde log meubilair.
Houtsoorten gebruikt voor Log Cabin Meubelen
De bossen die zich aanmelden meubel een rustieke en een warme uitstraling te geven worden hieronder gegeven. ; Hickory; Dit hout is niet alleen sterk, maar kan gemakkelijk worden gegoten om unieke meubelen te maken. Het meubilair gemaakt van ongeschilde of skip-geschild Hickory wordt gebruikt om rockers, salontafel en nog veel meer te maken. ; Witte ceder, de witte cederhout wordt vaak gevonden in Canada en Noord-Michigan. Dit hout is bestand tegen alle seizoensgebonden veranderingen zonder te rotten of barsten. De natuurlijke kleur van dit hout is licht geelbruin. De blokhut meubelen gemaakt van cederhout zal hebben kleine scheurtjes, die van nature zijn gevormd en niet een fabricagefout. Deze natuurlijke scheuren versterken de rustieke schoonheid van het meubilair. ; Red Cedar; Dit hout is zeer aromatisch en is van nature resistent zijn tegen insecten en termieten. Een interessant feit is, is de red cedar behoren niet tot de ceder familie, maar om de jeneverbes familie. Red Cedar wordt gebruikt om in te loggen meubels zoals commode, almirahs waar u kunt uw kleding te maken. De blokhut meubels gemaakt van red cedar duurt lang en wordt beschouwd als een erfstuk.
Blokhut meubilair is een rustiek meubilair dat een unieke charme aan elke kamer geeft. Meestal, rustiek meubilair is handgemaakt. Vandaag de dag wordt het logboek meubelen meestal vervaardigd houden van de rustieke intact uitziet. Log meubels worden vaak gevonden in de vakantie hutten, ski huizen of jagershuizen. Blokhut meubelen is gebouwd met stevige hout en zou een leven lang meegaan. Voor de slaapkamer, kunt u zoeken naar nachtkastjes, commode, kleding stands, schommelstoelen en ga zo maar door. Ook rustieke houten meubilair is beschikbaar voor elke kamer van uw huis.

No comments:

Post a Comment