Tuesday 28 February 2012

Hoe RVS Pannen Schoon

Roestvast staal is een legering dat voornamelijk bestaat uit ijzer, nikkel en chroom. Kookgerei gemaakt up van roestvrij staal worden wijd gebruikt, vanwege hun verscheidene voordelen. Roestvast staal is een taaie materiaal en dus roestvrij staal kookgerei niet deuk zeer eenvoudig en kan volhouden hoge temperaturen. Het veroorzaakt geen metalen vergiftiging en dus is het veilig om roestvrijstalen containers gebruiken om te koken. Een andere reden waarom mensen de voorkeur aan roestvrij staal kookgerei gebruikt, wordt haar nieuwe look. De aanwezigheid van nikkel in roestvrij staal helpt staal te handhaven zijn gepolijste nieuwe look. Om deze gepolijste look handhaven is het essentieel om roestvast stalen kookgerei schoon met juiste zorg. Hier is een lijst van enkele voorkomende manieren van reinigen roestvrij stalen kookgerei:
Reinigen Burned Food op de Inner Surface; Een veel tijd is nodig om de binnenoppervlak van eventuele gebruiksvoorwerp die verbrand levensmiddelen deeltjes gehandeld om het schoon. Het kookgerei moet worden gevuld met water en verhit totdat het water begint kokend. Maak dan gebruik van een spatel tot schroot uit de verbrande materiaal. Indien de gebrand spot is een milde dan kunt uitgieten het water na een koken en scrub het gebied met een nylon scrubbing pad in een cirkelbeweging, om een ​​schoon oppervlak krijgen. Echter, in geval de vetvlek is een sterkere een, moet je de cyclus van kokend water, gevolgd door spatel schrapen, tot je het gewenste resultaat te herhalen.
Reinigen Brown Afvallen; Heel vaak blijkt dat koken oliën hebben de neiging om stick op de bodem van de pan in de vorm van bruine en kleverige solid-residuen. Net giet wat water in de lege pan en kook het tot het residu uit komt. Andere manier is om strooi enkele lepels bakpoeder en weinig water over het residu, zodat een dikke pasta wordt gevormd. Vervolgens scrub het gebied met de hulp van een schuurspons. In dit geval de zuiveringszout maakt de schrobben efficiënter optreden.
Reinigen Burned Sticky Food Materiaal; het moeilijk wordt om het reinigen van de gebruiksvoorwerp, wanneer het voedsel stoffen zoals melk krijgt verbrand in uw IT. Nogmaals, kan zuiveringszout komen naar uw redding. Dab some zuiveringszout op de gebrande ondergrond en voeg dan azijn. Ziet u enkele bubbels vormende. Strooi wat water over het schuim en verwarm het mengsel op een laag vuur gedurende vijf minuten. Laat het afkoelen en dan scrub af met een nylon scrub pad.
Reiniging Burned Food op het buitenoppervlak; Dit is inderdaad een slechte situatie. Temeer omdat, wanneer je de vloer schoon en je moet oppassen dat er geen kras aan de oppervlakte verschijnt van uw pan. U kunt gebruiken een regelmatige reiniger zoals de Barkeeper's Friend als hij zou geen krassen het oppervlak. Maar zorg ervoor wordt gevolgd door een grondige spoelen met grootmoedige hoeveelheden azijn, om ontdoen van de cleanser residu volledig. Een veiligere methode wordt reinigen met zuiveringszout behulp van een zachte doek. Dit vereist echter sterke wrijving.
Reinigen White Spots; Witte vlekken verschijnen op het oppervlak van het kookgerei als het water gebruikt voor koken of reiniging heeft een hoog niveau van calcium. Maak een mengsel van azijn en water door het toevoegen van drie delen water op een deel van azijn. Kook de mengsel in de kookgerei en vervolgens laten afkoelen. Later, wassen met warm, zeepwater. U kunt weghouden alle witte vlekken op het oppervlak van uw roestvast staal kookgerei als je het keukengerei droog goed na elke wasbeurt.
Veel mensen gebruik maken van de vaatwasser voor het regelmatig reinigen van hun roestvast stalen cookwares. Echter, kan dit je beroven van je kookgerei van zijn glans en is ook niet aanbevolen voor dagelijks gebruik door de meeste fabrikanten. Daarom is de beste manier om rvs pannen schoon te maken is hen de hand wassen.

No comments:

Post a Comment