Saturday 4 February 2012

Haar enten

Tegenwoordig zijn veel mensen die lijden aan haaruitval, die optreedt in meer dan 60 procent van de mannen en in ongeveer 10 procent van de vrouwen. Voor mannen en vrouwen, de gedachte van het verliezen van haar is psychologisch zeer verontrustend. Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval, zoals, medicijnen, voedingstekorten, mentale spanning, enz. Als er minder haar op de hoofdhuid, de kans op huidkanker hoger zijn.
Gelukkig verschillende technieken en medicijnen beschikbaar zijn die helpen bij de haargroei. Maar als de haaruitval is streng, en men niet wil gaan kaal, kan men kiezen uit vele haartransplantatie chirurgie. Hair transplantatie is een van de vele haartransplantatie behandelingen die vandaag beschikbaar zijn. Hair transplantatie is een procedure die bestaat uit handel en plantgoed van natuurlijke of synthetische menselijk haar in de wortels van de bestaande, gezonde haren op de hoofdhuid, waardoor het geven van een verschijning van een dikke haargroei. Deze procedure is geschikt voor individuen die een probleem van dunner wordend haar. Men hoeft niet naar een ziekenhuis voor de uitvoering van deze behandeling, want het kan ook gedaan worden in de moderne kapsalons. Deze behandeling heeft een lange weg afgelegd vanaf het moment dat het eerst werd ontdekt.
Haar enten procedure is niet geschikt voor alle personen die lijden aan haaruitval. Het is het meest geschikt en effectief is voor mensen wier hoofdhuid bevat nog steeds gebieden die een beetje haar te hebben. Haar enten betreft een haar donor en ontvanger een haar, waarbij in de meeste gevallen, de persoon die de donor is ook de ontvanger. Als een persoon wiens haar wordt geënt, heeft een aantal gezond haar op zijn schedel, zijn dergelijke bundels van haar geplant in de wortels die geen haren. Wanneer haar vervangende operaties werden ontdekt, werd deze behandeling uitgevoerd als een pauw enten, die betrokken transplanteren een groep van haren bij elkaar op een gebied op de hoofdhuid.
Het haar grafting methoden die nu worden aangepast geen gebruik maken van vele aspecten van haar, om een ​​meer natuurlijk effect geven. Folliculaire unit haartransplantatie en micrografting zijn enkele methoden waarbij niet veel haarlokken worden gebruikt. In deze procedures kan het enten als klein en klein als een individueel onderdeel van haar. Echter, in te vullen en beslaat een oppervlakte op de hoofdhuid, zou veel van dergelijke transplantaties nodig zijn. In sommige gevallen, chirurgen use enten van verschillende maten om een ​​verschijning van de haargroei van nature op de hoofdhuid te creëren. Met het oog op de uitvoering van dit proces, maken ze chirurgische incisies, met een laser en soms zelfs met een scalpel.
De kosten voor het ondergaan van haar enten erg hoog. Bovendien zijn de kosten over het algemeen niet gedekt door verzekeringen. De prijs kan afwijken van $ 3 - $ 10 voor een transplantaat, zodat de totale uitgaven zou rond enkele duizenden dollars, gaat t / m zelfs 20.000 dollar, afhankelijk van de oppervlakte die bedekt is. De haartransplantatie behandelingen hebben een aantal risico's en bijwerkingen ook, zoals infecties, zwelling en Pocking. Er zijn zelfs geen garantie gegeven dat zal men de uiteindelijke look na de behandeling willen. Het eindresultaat is sterk afhankelijk van het type van het haar van de persoon heeft, net als, zijdeachtig of gekruld.
Als u denkt te ondergaan deze behandeling, ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd over de cosmetisch chirurg, zijn professionele ervaring in dit specifieke gebied van haartransplantatie en of hij of zij is geautoriseerd en gecertificeerd om dit soort operaties uit te voeren.

No comments:

Post a Comment