Saturday 25 February 2012

Loodgieterij problemen

Van ons allemaal zijn tegengekomen of een aantal andere verontrustende sanitair probleem in ons leven. Zalig zijn de mensen die nooit aan het zicht van verstopte afvoeren, druipende kranen, ondergelopen toiletten of gebroken leidingen het sproeien van water in alle mogelijke richtingen te kijken. Ergste is de situatie, wanneer je een loodgieter bellen en rekent hij u een flinke hoeveelheid voor een paar minuten werk. Maar u kunt eenvoudig opslaan de lasten van de loodgieter door vaststelling van de kleine problemen thuis en dat ook in zeer minder tijd. Daarvoor moet u eerst de werking van een sanitair systeem en de veel voorkomende problemen die ontstaan ​​te begrijpen.
Werking van een Loodgieter Systeem; Loodgieter is een systeem dat brengt in zoet water en neemt het afvalwater van uw huis. Het is niet een enkel systeem, maar een verzameling van systemen, die onafhankelijk van elkaar of gezamenlijk werken in sommige gevallen. Water wordt geleverd aan uw huis onder druk door de watervoorziening. Het bestaat uit verzinkt staal of koper buizen die het water naar kranen, sanitair inrichting, outdoor slang slabbetjes, sprinklers, etc. Riolering of afval sanitair systeem werkt niet onder druk als het waterleidingnet. Zwaartekracht is de enige kracht die het afval gaat naar de riolering of septische systeem.
Gemeenschappelijke Loodgieters problemen en de oplossingen om Fix hen; Meest voorkomende loodgieterswerk problemen ontstaan ​​als de buitensporige gebruik van de neiging van versleten onderdelen in de kranen en armaturen. Blokkades, in het pad van rioolwater is een reden van drainage verstopt.
Blokkades in de val of pijp ook leiden tot overstromingen van toiletten. Hoewel, een zuiger of een pomp kan van pas komen om zich te ontdoen van de meeste van de blokkade problemen, is een beetje kennis die nodig is voor een aantal geavanceerde loodgieterij problemen.
Druipende kraan; Een lekkende kraan of druipend is een indicatie dat een wasmachine heeft versleten en moet vervangen. De rondsels of zegels van compressie kranen staan ​​voortdurend onder druk, zodat ze slijten nogal vaak. Als ze niet gefixeerd op de tijd, ze kunnen leiden tot corrosie van de inrichting, kleuring van spoelbakken en verspilling van water. Aangezien schijf, cassette, en de bal kranen zijn washerless zijn ze minder gevoelig aan drup in vergelijking met compressie kranen. Maar ze hebben wel bewegende delen die zijn verzegeld door O-ringen die vervangen moet worden af ​​en toe. Zo zijn de meeste van de druipende problemen met kranen in verband met de slijtage van het onderdeel, afhankelijk van het type kraan.
Opgeschaald douche kop; Hard water is vaak verantwoordelijk voor de schaling van douches. De zouten in hard water accumuleren en vormen een laag op de douchekop, waardoor het onmogelijk om het water te komen. Dus, als je hard water gebruiken, zorg ervoor dat u kiest voor een douche kop met een rubberen afdekplaat. Dit helpt te wrijven en weg kalkdeeltjes regelmatig. Een snelle oplossing voor een slecht verstopte douche kop is op het voorpaneel los en genieten in witte azijn 's nachts. Een tandenstoker of een stijve nagelborstel kan worden gebruikt om de losse schalen duidelijk.
Bad spa jets Don't Work, Als je badkuip spa jets plotseling stoppen met werken, controleer dan de elektrische paneel circuit breaker om te zien of heeft aangesproken. Als het is geactiveerd, zal het vereisen handmatige reset. Als dat niet helpt, controleer uw handleiding te zien indien de pomp heeft een 'hoge limiet handmatige reset' of een aparte kortsluitvoorziening stroomonderbreker op de apparatuur. Als het van beide, te zien of het resetten helpt. Als het probleem aanhoudt, schakel de spa elektrische circuit en bel een reparatie persoon.
Toilet Sanitair problemen; Als het water niet genoeg afvoer van de WC snel als je flush, betekent dit dat er een blokkade in de val of in de leiding van de Loo om de bodem te stapelen. Een toilet zuiger alles wat u nodig om dit probleem op te lossen. U kunt ook wire slangen of grondboren tot verstoppingen verjagen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de huur winkels.
Clearing verstopping in de afvoer; Als uw afvoer is langzaam, zou het een begin van een klomp, of de ontluchtingsinrichting systeem heeft een blokkade. Je kunt altijd kiezen voor een chemische gootsteenontstopper tot een langzame bewegende afvoer open, maar de bijtende aard van de chemische stoffen kunnen bepaalde soorten pijpen schade. Het kan ook interfereren met de chemische balans van het septische systeem. In het geval van volledig clogged drains, de bijtende oplossing die regurgitates into het bad of de gootsteen uw huid kan verbranden en maakt het gevaarlijk om val of gebruik een slang naar de afvoer duidelijk. Daarom moet je voorzichtig over de methode die u gebruikt om de verstopping te wissen. Kunt u een duik de afvoer of het gebruik van een slang op het toestel om de verstopping te wissen. Als dit niet oplossen van uw probleem, kunt u een hydraulisch blaas op een tuinslang, en dan proberen om de verstopping ontploffen.
Dit waren slechts enkele DIY-tips en snelle oplossingen kunt u proberen thuis kleine loodgieterij problemen. Echter in geval van een groot probleem moet u altijd vertrouwen op professionele hulp. Knoeien met de ketels of radiatoren zonder voldoende kennis is geen goed idee.

No comments:

Post a Comment