Wednesday 22 February 2012

Hoe maak je een Barbeque Build (BBQ) Grill

De andere dag, mijn vriend belde me op en vertelde me dat ze had haar bureaucollega's uitgenodigd voor een barbecue bash. Echter werd ze zenuwachtig en sprak haar bevatting over hoe een barbeque grill krijgen, aangezien ze niet hebt. Overigens, wist ze niet willen eten bestellen bij een restaurant. Ik vertelde haar geen zorgen te maken, en gevraagd hoeveel tijd had ze vóór de bash. Hebben we besloten om een ​​barbecue grill te bouwen in haar terras omdat we hadden genoeg dagen om gaan tot de bash. Ik meteen opgenomen om te werken en keek voor de tips over hoe je een barbecue grill te bouwen. Ik kwam vele interessante tips, die ik graag met u delen.
Om te beginnen, barbecue is eigenlijk een tool en stijl van koken van voedsel, met warmte uit hout en houtskool. Interessant is dat dit woord ook gebruikt om te verwijzen naar een bijeenkomst of een feest. Barbeque kenners zweren bij de lol, als in de openlucht. Het is de beste inzet voor een partij bij een voltreffer.
Er zijn drie algemene technieken van barbeque koken. Ze zijn grillen of griddling, smoren en koken met behulp van een indirecte warmte, die een aanzienlijk langere tijd vergt.
Griddling / grillen: Dit is een methode die gaat grillen op een geribbeld oppervlak-over directe en droge warmte. Het is gedaan met behulp van hout, houtskool, gas (aardgas of propaan) of elektriciteit. Griddling betekent koken op vochtige warmte (door toevoeging van olie en boter) over het vuur op een vlakke ondergrond.
Smoren: Het is een combinatie van koken op directe, droge en vochtige warmte. Het is gedaan met behulp van een geribbeld oppervlak voor het droge warmte en een bouillon gevulde pot voor de vochtige hitte. Het koken gebeurt op verschillende snelheid - te beginnen met snel en dan geleidelijk te koken.
Een andere techniek is bij het koken gebeurt met behulp van indirecte warmte-of lage-niveau van directe hitte en lage temperatuur. Het duurt enkele uren om te koken in deze methode.
Dus, eerst de planning moet worden gedaan om de positie en de grootte van de kuil brand grill beslissen. Het moet overeenkomen met de grillrooster en dek je op zoek bent naar uw grill scherm. Nadat u klaar bent met de grootte en de locatie van de grill in uw achtertuin of terras of voortuin, moet u de volgende - baksteen, gips, hout, rooster en een rond stuk van tin.
Stap-voor-stap instructies voor het bouwen van uw eigen barbecue grill:; de diameter van uw grillrooster moet iets groter dan de diameter van barbeque grill. ; Met behulp van de grillrooster als een gids, Mark de grootte van uw grill op de grond en de ronde stukje hittebestendige metalen platen te leggen op. ; Nu de stenen moeten worden gelegd in een bolvormige wijze ervoor te zorgen dat ze elkaar raken. ; Na de eerste laag cirkel, maak een nieuwe laag, overlappende twee stenen onderaan voorzien van nieuwe stenen. ; Blijf op de toevoeging van de lagen, totdat de gewenste hoogte (tussen 18 centimeter en 2 meter) wordt voldaan. ; Volg de baksteen-laagjes proces door het instellen van de stenen in de bodem van de vuurplaats opgevolgd door brandhout. ; Tot je een redelijke hoeveelheid gloeiende, rode hout sintels in de bodem, steek het vuur. ; Bedek de vuurplaats met de grill poort. ; Uw huis gebouwde barbecue grill is klaar. Nu kan je pronken met uw barbecue grill wanneer u een feestje thuis. Een mooie grill, in combinatie met gepassioneerd koken, is zeker gaat krijg je de waardering!

No comments:

Post a Comment