Monday 6 February 2012

How to Get Rid van Carpet Kevers

Tapijt Kevers zijn klein, donker, ovale insecten die graag organische vezels en producten te eten. De meest voorkomende van hun soort is de zwarte vloerbedekking Kever, dat is een glanzend zwart insect met bruinig benen. Ze zijn ongeveer ¼ cm lang en behoren tot de familie van kevers bekend als dermestid. Hun vier gemeenschappelijke soorten zijn zwart tapijt Beetle, de gevarieerde Tapijt Kever, de gemeenschappelijke Tapijt Beetle en de meubels kever.
Tapijtkevers eten over het algemeen organische stof en weinig bepaalde voedingsmiddelen. Ze hebben zelfs diervoeders op linnen, katoen en rayon, als de kleding bevuild met sappen en dierlijke uitwerpselen. Tapijtkevers niet reserveonderdelen etenswaren ook aanvallende granen, opgeslagen granen, noten maaltijd, enz. Hun aantastingen kunnen verschillende soorten allergieën, die in het algemeen worden veroorzaakt door het inademen van kleine haren die werpen ze veroorzaken. Ze hebben ook in verband gebracht met enkele infectieziekten verspreid zoals miltvuur. Daarom krijgt die nodig zijn om zich te ontdoen van deze kleine kwalen.
Manieren af ​​te raken van tapijtkevers
Kijk voor de Source, Als u wilt ontdoen van ongewenste insecten, niet alleen Tapijt Kevers, een van de voorste en essentiële stap is om de bron te herkennen van waar ze vandaan kwamen in dat gebied. Zoeken naar fecale pellets en de vervellingshuidjes van de larve. Tapijt Kevers blijven liever in een donkere, afgelegen, gebieden zoals kasten, kelders, laden, zolders, opbergdozen, enz. Ook inspecteren het gebied onder vloerkleden, tapijten en grote stukken van meubilair.
Stofzuiger gebruiken; Zodra u geïdentificeerd de bron plaatsen, zuigen ze uit met behulp van een stofzuiger. Zorg ervoor dat u te zuigen hun baby's, omdat het stadium van de larve is het meest schadelijk voor de weefsels. Het is omdat de larven zich voeden met stof.
Was het in heet water; Carpet Beetle eieren zijn zeer veerkrachtig. U moet al uw aangetaste weefsels te wassen in heet water en zeep, als u wilt er zeker van te ontdoen van Carpet Kevers, hun larven en hun eieren.
Boorzuur; Door de mogelijkheid te weren of roei bijna elk huishouden ongewenste insecten, kan boorzuur worden opgeroepen een bestrijdingsmiddel. Het moet voorzichtig worden gebruikt want het is een bleekmiddel dat kleren witter kan maken. Boorzuur is onschadelijk voor de mens en werkt uitstekend om zich te ontdoen van mieren in het huishouden ook.
Rechtsmiddelen Verkrijgbaar in markt; In geval na het proberen al het bovenstaande en een nog steeds geconfronteerd met de veerkracht van het tapijt Kevers, probeer behandelingen beschikbaar in de markt. Sommige van deze behandelingen bevatten chloorpyrifos, bendiocarbs en allethrin, die zeer effectief zijn in het controleren Carpet Kevers. Zoek sprays en chemische poeders die gebruikt worden om tapijtkevers controle.
Andere manieren; Doe alle gevoelige objecten in de vriezer voor enkele dagen; Naftaleen ballen or paradichlorobenzeen (VOB) kristallen, moet worden gelegd in een doek opslagplaatsen zoals ze zijn een goede belemmering tegen tapijtkevers; Verwijder alle vogels en bijen "nesten van het huis, omdat tapijtkevers hun eieren leggen er ook. ; Onderschat nooit deze kleine insecten. Altijd regelmatig inspecteren de afgelegen gebieden, tapijten en kleding voor Carpet Kevers, om te voorkomen dat ze zich vermenigvuldigen. Remember dat, het het hun larven die het meest schadelijk zijn niet de volwassen Carpet kevers, dus gedraag snel larven vernietigen wanneer je ze vinden. Als ze doorgaan om terug te keren, professionele hulp dwz ongediertebestrijding professionals zoeken.

No comments:

Post a Comment