Wednesday 8 February 2012

Ideeën voor het versieren van Baby Kamer

Decoreren van een baby kamer is een plezierig proces voor alle aanstaande ouders. De meeste mensen besluiten tot een thema of kleurenschema, afhankelijk van het geslacht van de baby. Echter, als je niet weet of niet wilt het geslacht van je ongeboren kind weten, zou je vasthouden aan neutrale thema's en kleuren, zoals Winnie de Poeh of de dieren in felle kleuren.
Een ander aspect om in gedachten te houden is de levensduur van het thema. Als je echt wilt dat een thema dat geschikt is voor een langere periode, kies een minder kinderachtig thema. Deze kunnen bestaan ​​uit een alfabet thema en bos of dier thema ook. Thema's die een langere houdbaarheid in de kamer van uw baby jongen zou hebben onder andere superhelden, groenblijvende stripfiguren, enz. Meisje thema's met dezelfde waarde zijn tuinen, bloemen, thee partijen, etc.
Een manier om een ​​babykamer inrichten is een neutrale kleur op de muren staat om uw canvas te zijn. Met dit als je basis, kan men eenvoudig toe te voegen op decoraties, motieven, posters en speelgoed. Het voordeel hier is dat het uiterlijk van de ruimte kan worden aangepast zonder dat zij geen grote renovatiewerken. Tijdens het inrichten van een baby kwekerij, kan bijna elk item in de ruimte worden opgenomen om het thema vormen. Vergeet niet om de kribbe, verf kleur, grenzen, behang, muurschilderingen, meubels, kast kleur, prullaria, en de kunst en foto's in het thema te nemen.
Het is ook mogelijk om te versieren een kamer op een begroting. Indien dit is de aanpak die u moet nemen, is de eerste stap om te onthouden dat je baby niet hoeft om alles nieuw HEBBEN. Probeer minder te besteden aan de dingen die je baby zal gebruiken voor een zeer korte periode van tijd, en in die gaan langer mee investeren. Gebruik je creativiteit om motieven en decoraties te maken voor de kamer van uw baby, en je zal een one-of-a-kind custom-made kamer.
Animated Movie Theme; Ideeën voor het decoreren van uw baby's kamer zijn met behulp van een populaire animatieserie flick voor een thema. Als u gebruik maakt van The Bee Movie, kunt u gebruik maken uitsnijdingen van de bijen en plak de bloemen op de muren. These fel gekleurde decoraties worden aangevuld met bijen speelgoed. Een bevinding Nemo thema zal u toelaten om kleurige vissen en een koele onderwater thema te gebruiken. Als je gebruik maakt A Bug's Life, kon je op te nemen bijen, mieren, kikkers en reptielen in de kamer. Probeer uit te vinden en een Bug Off tafel en stoel Stel, bug beddengoed, en een kikker lamp te kopen.
Fairy World Theme; De meeste kinderen brengen hun jeugd verloren in een wereld van feeën en elfjes. Dit thema is ideaal voor de kamer van een baby meisje en zal haar vervoer naar een wereld vol magie. Als je inspiratie nodig, pick up van Enid Blyton boek over feeën en heb je genoeg ideeën op te doen. Onder andere pixies, elfjes, paddenstoelen en blauwe luchten en wolken op de muren. Voeg doorzichtige vleugels, sprankelende toverstokken, en zilverachtig magie stof waar mogelijk.
Forest Theme, een ander babykamer design idee is een bos thema. Deze eenvoudig te creëren thema kan worden gebracht, samen met een kleurrijke jungle grens, of probeer een jungle gebied tapijt. Andere add-ons kunt vlinder uitsparingen zijn, kleurrijke opgezette vogels en zacht weefsel slangen. U kunt ook kopen dierlijke kussens of die met jungle prints en het gebruik thema accessoires.
Oceaan; Onder de tips voor het decoreren van babykamer is om blauwe tinten te gebruiken voor de muur, zand kleuren op de onderkant van de muur en vloer, en de wolken op de top van de muren en op het plafond. Je zou kunnen toevoegen palmboom uitsparingen en het gebruik schelpen en zeesterren accessoires.
Genieten van het proces van het doen van je baby's kamer. Aangezien uw ongeboren kind heeft geen voorkeuren nog, kan je gebruik maken van de ideeën die je liefde. Lenen babykamer ontwerp ideeën uit tijdschriften of van je vriend thuis. Als u niet de tijd of de financiën tot zeer uitvoerig decoreren, bedenk dan dat het gewoon een verschil om je baby te maken. Zolang uw kind uw liefde en zorg, zal het perfect gelukkig.

No comments:

Post a Comment