Thursday 16 February 2012

Pine Tree Identificatie

Pijnbomen tot de groep groenblijvende bomen, en hebben een hoge commerciële decoratieve waarde. Ze worden veel gebruikt als kerstboom, en als een populaire landschap boom. De hoge dennen boom groeit bijna 60 meter in hoogte en verspreidt zich ongeveer 30 meter horizontaal, terwijl de dwerg ras groeit alleen tot 20 meter hoog en 15 meter breed. De dwerg ras is over het algemeen de voorkeur voor het gebruik ervan als een kerstboom. Naast de decoratieve waarde, wordt het ook gebruikt als hout, en terpentijn wordt gewonnen uit het sap en hars van sommige rassen.
Dennen vergen veel zon en zeer weinig of geen water wanneer ze volledig zijn uitgegroeid. Hoewel de meeste dennen kunnen groeien in elke grondsoort, sommige hebben een specifiek type, zoals de Bristlecone Pine, die goed gedraineerde grond nodig. Dennen kan gemakkelijk worden onderscheiden van andere bomen gebaseerd op twee belangrijke kenmerken: ze hebben smalle naaldachtige bladeren, meestal gerangschikt in bundels van twee tot vijf, en ze groeien een schutblad van kegels, die hun zaden bevatten voor vermeerdering.
Pine Tree Identificatie
Dennen zijn groenblijvende en harsachtig bomen en er zijn meer dan 100 bekende variëteiten. De belangrijkste van deze vallen onder de evergreen, coniferen en naaldhout categorieën. Hieronder volgt een lijst van de belangrijkste pijnbomen gevonden in het noordelijk halfrond.
Soorten van de pijnbomen
Oost-White Pine: Het is ook bekend als Pinus strobus, en meestal groeit uit Minnesota naar Maine in de VS. Het is gemakkelijk herkenbaar als het is het enige vijf-naalden pijnboom. De bladeren zijn slank en blauwe-groene kleur, en de kegels zijn geschaald en ongeveer 5 cm in hoogte. De oostelijke White Pine is de toestand boom van Maine en Michigan, terwijl de westelijke variëteit is de toestand boom van Idaho.
Sugar Pine: Ook bekend als Pinus Lambertiana, was de suiker pine ontdekt door David Douglas. Het kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door zijn hoogte, want het is de hoogste bekende pijnboom, groeit bijna 175 tot 200 voet hoog. Sommige van de oude bomen zijn al bijna 500 jaar. Het zacht, zelfs-grained, en fijn getextureerde hout wordt beschouwd weergaloze in kwaliteit en waarde. Deze dennen hebben lange, hangende kegels die hangen aan de uiteinden van asymmetrische takken. Ze zijn te vinden in de westelijke hellingen van de Cascade Range in het noorden van Centraal Oregon, en al de weg naar de Sierra de San Pedro Martir in Baja, Californië.
Longleaf Pine: Het Longleaf grenen, ook wel Pinus palustris, heeft de langste naalden gevonden op een naturel pijnboom. Deze naaldvormige bladeren groeien bijna 18 centimeter in lengte en in bundels van drie. Longleaf grenen zaailingen vorm massa van lange, groene naalden en verblijf in een beschermende status voor meerdere jaren, de bescherming van de boom uit de grassen eromheen, dat gevoelig voor vuur zijn tijdens droge periodes.
Rode Pine: De rode grenen is bekend als Pinus Resinosa en Noorwegen Pine. Het wordt uitgebreid geteeld in het noorden van de Verenigde Staten en Canada voor zijn lichtgewicht, close-korrelig, licht roodachtig hout, dat wordt gebruikt om houtpulp en hout te maken. Het is een middelgrote boom met twee naald-achtige bladeren per bundel.
Jack Pine: Dit is een kleine tot middelgrote coniferen, die overvloedig groeit in Amerika en Canada. Het is ook bekend als Pinus Banksiana en Spaans Oak. De naald-achtige bladeren van dit ras hebben een ongewoon gevormde paar lobben in de richting van de bladtop. Het hout wordt gebruikt als hout en ook voor brandstof.
Naast de bovenstaande, zijn er andere grenen rassen zoals Ponderosa Pine, Slash Pine, Pitch Pine, enz. Ze zijn allemaal geoogst voor commerciële en decoratieve doeleinden. In het wild, de natuur zorgt voor pijnbomen, maar voor degenen die ze gebruiken in hun ontwerpen landschapsarchitectuur, verzorging en onderhoud nodig is totdat ze volwassen worden.

No comments:

Post a Comment