Saturday 18 February 2012

Het installeren van granieten aanrecht

Mooi, uniek en duurzaam, granieten aanrecht voeg een aura van elegantie toe aan uw huis en keuken. This verend materiaal is van nature resistent tegen scheuren en delen, waardoor het een voorkeur voor duizenden huiseigenaren. Granieten aanrecht ook redelijk makkelijk te onderhouden in tegenstelling tot haar collega's Formica of kunststof.
Gevormd over miljoenen jaren uit de gesmolten rots onder het aardoppervlak, graniet is gemaakt van in elkaar grijpende minerale kristallen, de meest voorkomende onder hen wordt veldspaat en kwarts, die kunnen variëren met elke granieten stuk. Dus voor uw granieten aanrecht, is er een enorme selectie van het materiaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren en unieke texturen. Als je eenmaal hebt gekozen voor de granieten plaat van uw keuze wordt u geconfronteerd met het dilemma van het installeren van de keuken aanrecht jezelf of het aangaan van de opdracht aan professionals. Wat uw keuze ook moge zijn, het proces van het installeren van een granieten aanrechtblad is arbeidsintensief en vereist een nauwkeurige vaardigheden.
Installeren van een granieten aanrecht
Als je eenmaal de beslissing heeft genomen voor de perfecte mat voor uw werkblad, het graniet retailer zal een sjabloon te maken voor de berekening van de bezuinigingen voor de spoelbak en de kookplaten. De sjabloon is gemaakt door de invoering weer dunne reepjes van triplex on de bestaande aanrecht en lijmen ze met een heet metaal lijm. Deze starre patroon kan vervolgens worden getild in een stuk, waardoor het verstrekken van precieze afmetingen. ; De sjabloon wordt vervolgens naar de productiehal waar het wordt gelegd op de mat en getraceerd. De volgende stap is het snijden van de plaat met een laser diamant zaagblad. Een steen werknemer poetst en vervolgens maalt de randen van de steen. ; Zodra de mat voor het aanrecht klaar is, is het noodzakelijk om de reeds bestaande loketten, spoelbak en vaatwasser. ; Als er apparaten in de weg, moeten ze worden verwijderd als de vaatwasser. Sanitair en elektrische schakelaars moeten worden losgekoppeld voor het verwijderen van het apparaat. Zodra de oude aanrecht is verwijderd, zijn de apparaten terug geplaatst voordat de nieuwe toonbank is geïnstalleerd. ; Sinds granieten aanrecht extreem zwaar en duur, is het belangrijk dat het vakmensen de uiteindelijke montage en trimmen doen. Werkbladen Most have naden, dus waar mogelijk moeten worden geplaatst op goed gesteund gebieden van de kasten. Het aanbrengen van de platen, is siliconen aangebracht tussen de twee platen aan de expansie en contractie van het materiaal mogelijk. Te houden van de graniet in plaats, is een speciale epoxy gebruikt, die bij plaatsing in de naad, dient te worden gemengd met gekleurd hars te brengen om de kleur van het graniet. Nadat de epoxy heeft opgezet, verwijder de overtollige epoxy met het mes en toepassing van de sealer aan de oppervlakte. ; Zodra het aanrecht is ingesteld, zijn gaten geboord voor de kraan en de zeepdispenser. The backsplash is ook gemonteerd en geplaatst als ontworpen. Heffen, terwijl het aanrecht te plaatsen, moet een speciale zorg worden genomen om de onderkasten en de nivellering van de plaat te versterken. Doet u dit niet kan leiden tot de plaat om te breken met herhaald gebruik. Nu dat uw granieten aanrechtblad is geïnstalleerd, kunt u gewoon terug staan ​​en genieten van dit prachtige werk van kunst die uw saai, lusteloos keuken is omgetoverd tot vreugde van een ontwerper geschikt voor een luxe huis.

No comments:

Post a Comment