Thursday 23 February 2012

Kenmerken van een Gentleman

Tegenwoordig gebruiken we het woord 'gentleman' zeer terloops, zonder inzicht in de diepte in zijn betekenis. Alle doelgroepen, groot of klein, worden aangepakt door de termen dames en heren. Op zoek naar de echte diepe betekenis van 'gentleman' het woord dat we beseffen hoe achteloos we het gebruiken. Het woord 'gentleman' heeft zich over een lange tijd. Het woord wordt geassocieerd met gewaardeerde waarden en beginselen die moeten worden bezeten door een man genoemd te worden een gentleman. De connotatie van 'gentleman' het woord is veranderd in de tijd. Eenmaal een man van gedragingen stilzwijgend, een man van deugd, terwijl het is uitgegroeid tot een alledaagse woord van de huidige tijden.
Kenmerken van een Gentleman, Omdat het een gentleman is niet afhankelijk van de maatschappelijke positie van een man. Het is zijn gedrag, waardoor hij een gentleman. Volgens een oud verhaal, had een vrouw verzocht de koning om haar zoon een gentleman te maken. De koning had geantwoord op haar te zeggen dat hij alleen in staat zou zijn om hem een ​​edelman en alleen God in staat zou zijn om hem een ​​gentleman. Tijdens de Shakespeare Era, een man die droeg een wapen was een gentleman beschouwd. Tijdens de weleer, het dragen van een zwaard was een van de zichtbare kenmerken van collega's.
Met de introductie van het confucianisme in het Oosten, bepaalde kenmerken begon te worden in verband met de heren. Een heer werd verondersteld om een ​​goede morele waarden te houden en trouw en vroom te zijn. Een man die probeerde justitie en stond altijd door menselijkheid werd beschouwd als een gentleman.
Met het verstrijken van de tijd, het woord 'gentleman' begon te worden gekoppeld aan een breder scala van kenmerken. Vandaag de dag, kan men associëren een heer met zachtheid. Maar de echte betekenis van het woord was een man kenmerk van fatsoenlijkheid. Een heer is iemand die anderen behandelt, vooral vrouwen met respect. Hij is degene die draagt ​​veel verwijzing naar vrouwelijkheid. Hij is degene die haar begrijpt en behandelt eervol haar. Een meneer wordt gekenmerkt door zijn hoffelijkheid en bezorgdheid ten opzichte van vrouwen. Hij geeft dames tot hun recht te respecteren en handelingen met nederigheid. Het is het fatsoen in het gedrag van een man die hem karakteriseert als een gentleman.
Een heer is iemand die een onrechtmatig voordeel oplevert ten gevolge van zijn macht of de zwakke punten van mensen om hem heen. Hij is een man die niet dwingen anderen om iets te doen tegen hun wens. Een man beledigt nooit anderen lichamelijk of geestelijk. Hij toebrengt nooit pijn. In bredere zin van het woord, een gentleman is degene die zorgt voor de mensen om hem heen, helpt hen met hun problemen en streeft ernaar om elk obstakel te verwijderen die hun leven belemmert. Versoepeling en troostend blijft iedereen rond de grote zorg van een gentleman. Hij is een doordachte en heeft een vooruitziende blik. Zijn wijsheid helpt hem weg te blijven van blunders.
Andere kenmerken van een gentleman zijn onder meer zijn bescheidenheid, zijn voorzichtigheid, zijn kalmte, zijn geduld en zijn principes. Een meneer heeft nog nooit van zichzelf. Hij is barmhartig en inschrijving. Hij kan zijn hoofd koel te houden in alle soorten situaties. Hij kijkt nooit op mensen met een bevooroordeelde ogen. Hij onthoudt zich van het krijgen in conflicten of debatten. Hij houdt zich ver van badmouthing mensen en het maken van onredelijke aantijgingen. Hij heeft een hekel roddels.
Boven alles, een gentleman baseert zijn gedachten en daden op een gezonde filosofische principes. Hij stelt voor pijn en begrijpt dat bepaalde dingen in het leven onvermijdelijk zijn. Hij aanvaardt de dood als een deel van het lot. Hij houdt zich aan de gerechtigheid in het leven.
Nu denken voor jezelf, hoeveel 'gentlemen' weet je dat?

No comments:

Post a Comment