Sunday 12 February 2012

Kleine Afwasmachines: compacte vaatwasser voor een kleine keuken

De vaatwasser, een elektrisch apparaat dat gerechten reinigt, is het antwoord op vuile vaat voor decennia. Dit apparaat wordt gezien grondig te vuile vaat schoon en is vervangen door de moeizame proces van schrobben vaat met de hand. De Consumer Reports Magazine stated dat "de meeste vaatwassers zal een geweldige baan schoonmaken zelfs de vuilste gerechten zonder voorspoelen doen. ' Vaatwassers variëren van $ 250 tot $ 2.000. Echter, met appartementen van vandaag en appartementen, het is niet mogelijk om de standaard 24-inch vaatwasser in de keuken. Ruimtelijke beperkingen, als gevolg van onvoldoende keuken vloeroppervlak, wordt een probleem. De oplossing voor dit tekort aan ruimte is een kleine vaatwasser. Kleine vaatwassers bieden niet alleen het gebruiksgemak van een standaard grootte vaatwassers, maar ook mindere ruimte.
Rassen van Compact Vaatwassers
Vaak denken mensen dat compacte vaatwassers niet dezelfde faciliteiten als standaard zijn voorzien. Echter, dit is niet waar! Deze moderne, compacte vaatwassers zijn efficiënt en hebben alle mogelijke functies vaatwasser. De verschillende compacte vaatwassers zijn beschikbaar:
Countertop Afwasmachine
Countertop vaatwassers zijn de kleinste type vaatwassers beschikbaar. Zoals hun naam al doet vermoeden, vaatwassers zijn degene die zitten op de aanrecht en zijn verbonden aan de wastafel kranen via slangen. Hoewel niet zeer groot zijn, ze zijn groot genoeg om gerechten van maximaal vier complete couverts wassen in een lading. Qua uiterlijk, ze lijken op een magnetron, en ook een rvs interieur functie. Dit zijn draagbaar en kan gemakkelijk worden verplaatst terwijl huis verschuiven. Dit soort compacte vaatwassers variëren in prijs van $ 200 tot $ 260 en zijn heel handig voor koppels of alleenstaande mensen in appartementen. Dit type vaatwasser is niet bevorderlijk voor koppels met kinderen, want het apparaat te klein zal zijn voor hun behoeften.
Slimline Vaatwasser
Slimline, of 18-inch vaatwassers, het dichtst type compacte vaatwassers de standaard ingebouwde Ones. Zoals standaard vaatwassers, worden deze ook permanent loodrecht in de keuken. Het verschil ligt alleen in hun omvang. De slanke vaatwasser is 6 centimeter smaller dan de standaard. Zo, deze zijn perfect voor huizen met mindere keuken. Ze variëren van $ 300 tot $ 450, en zijn mobiel met wielen of een set wielen. Te bedienen hen, moet men hen en haak ze aansluiten op een kraan. Wanneer niet in gebruik, kunnen ze gemakkelijk worden opgeslagen in kasten of andere opslagruimten. Omdat ze zijn voorzien van een aanrecht, maken ze een handige oppervlak voor het uitvoeren van diverse keuken klusjes.
Draagbare afwasmachine
Een kleine draagbare afwasmachine functie wielen, die is waarom het heet de draagbare type. Echter, zelfs de slanke ras komt met wielen. Het belangrijkste kenmerk van draagbare vaatwassers is dat zij niet permanent loodrecht in de keuken en de kasten. Voor het installeren van een vaatwasser, is het vereist dat men de stekker in en haak het aan het water en drainage punten. Het grootste voordeel van een draagbare afwasmachine is, zoals de naam al zegt, de draagbaarheid. Het kan zich gemakkelijk verplaatst worden en kan overal worden geplaatst in de keuken. Dus als keuken is lager, kan deze eenvoudig worden geplaatst in een kast en afgesloten als en wanneer nodig. Overigens is het vrij eenvoudig voor iedereen te zetten. Het netsnoer en de slang is eenvoudig aan te sluiten, en binnen no-time een is klaar om het apparaat te starten. De meeste draagbare afwasautomaten zijn 18-inch groot, echter, de meeste zijn ook in staat om het beheer van grotere ladingen. Grotere individuele items zoals cookie vellen kan ook worden gewassen in dit soort vaatwassers.
Compacte vaatwassers zijn het beste alternatief voor mensen die een grote stapel vuile vaat niet aan het eind van elke dag. Door te kiezen voor deze keuken apparaat, kan men besparen van elektriciteit en water. Alleenstaanden, koppels zonder kinderen en gepensioneerden kunnen kiezen voor deze kleine vaatwassers.

No comments:

Post a Comment