Sunday 19 February 2012

Hardhouten vloer Stain Removal Tips

Hardhouten vloeren zijn natuurlijk en organisch van aard, en hebben de neiging te krijgen beschadigd of gekleurd, zelfs als gevolg van dagelijks gebruik. Er is niets meer verstoren dan het zien van een lelijke vlek op glanzende houten vloeren. Het verwijderen van vlekken van houten vloeren is afhankelijk van de aard van de vlek en de duur is geweest. Er zijn vele manieren kan men gebruiken om vlekken en vlekken te verwijderen uit de hardhouten vloeren. Hier zijn een paar tips voor het reinigen van hardhouten vloeren, die niet alleen makkelijk te volgen, maar een must-know "in stand te houden die vloer glanzend.
Hardhouten vloer Stain Removal Tips
Het eerste dat moet gebeuren in geval van een lekkage is om het MOP meteen. Hoe langer de vlek blijft op de houten vloer, de taaiere het te verwijderen is. Meest liquide morsen sijpelt door de kit en omsluiten vocht in de houten panelen, waardoor een witte verkleuring op de vloer. Deze verkleuringen zijn moeilijk te verwijderen als ze eenmaal set inch Altijd een commerciële houten vloer schoner bij de hand, en lees over alle vlekken verwijderen technieken. Na het afvegen de lekkage, voeg kleine dosis van azijn in water en dit gebruiken om de plek schoon te vegen.
Een watermerk op de vloer kan worden verwijderd door het opnieuw schuren en opnieuw coaten van de ter plaatse met behulp van bleekmiddelen als oxaalzuur. Wrijf schuurpapier of een zachte borstel staalwol op de vlek. Druk niet te hard of zelfs rigorously schrobben, anders zul je te maken met krassen! Het bleekmiddel zal verwijder voorzichtig de vlek. Zodra de vlek is verwijderd, mop het gebied met een oplossing van water en azijn en af ​​te drogen. De vloer kan hebben opnieuw bekleed met een laag hout afgewerkt om haar glans te herstellen.
Kaars druipen op een hardhouten vloer moeten anders worden aangepakt. Nooit proberen om veeg deze dan onmiddellijk, want het zal alleen maar eindigen verspreiden, en vlekken van de vloer verder. Laat de wax uitharden, kan men eenvoudig toe te passen een ijsblokje of een ijskompres op de wax om het te harden. Met behulp van een niet-schurende gereedschap zoals een dunne, stompe boter mes voorzichtig schraap je de was. Buff het hout met een zachte doek, om duidelijk uit alle kleine wasdeeltjes.
Olievlekken vertrokken uit voedselresten moeten eerst worden opgenomen met keukenpapier. Later afvegen met een waterstofperoxidefabriek verzadigde doek laten drogen. Vetvlekken op houten vloeren moeten worden aangepakt door harder wordt. Plaats een ijsblokje of zeer koud water op de vlek, en dan schraap de gehard vet met een bot mes. Mop droog met reinigingsoplossing.
Kinderen vaak druppel melk en eten op de vloer. Voor deze net als alle vlekken verwijderen technieken, schone en dweilen het onmiddellijk droog. Echter voor gedroogde vlekken, schrapen van de buitenrand naar het midden van de vlek, met een scherp scheermesje, zorg geen krassen op de vloer. Zodra de geharde vlek is uitgeschakeld, reinig de plek met een vochtige doek. Het is ook gemeenschappelijk voor kauwgom en krijt merktekens te vinden op houten vloeren, als u kleine kinderen rond het huis. Deze zijn eenvoudig aan te pakken; plaats een plastic zak met ijs bedekt met een doek over de vlek voor haar om uit te harden, en dan afschrapen met een scherp mes. Wees voorzichtig geen krassen op het hout oppervlak.
Nagellak vlekken kunnen worden verwijderd met behulp van nagellak remover. Echter, zoals nagellak heeft chemische stoffen in, zal het binden met het oppervlak vloerafwerking. Daarom moeten ze gereinigd met oplossingen die niet zal beschadiging van de lagen van oppervlakte-afwerking. Voor het verwijderen van verf en lak vlekken uit hout, wrijf voorzichtig een doekje met een geformuleerde afbijtmiddel. Bloed vlekken op een houten vloer zijn lastig aan te pakken, zoals ze zijn plakkerig en de kleur de neiging om achter gelaten te worden. De vloer moet onmiddellijk worden bromfiets met een koude spons. Voor gedroogde bloedvlekken, voeg een commerciële Wood Cleaner om uw koud water oplossing.
De meeste tijden, regelmatige houten vloer onderhoud zal veel moeite en tijd, behalve door het bijhouden van de vlekken van het instellen inch hardhouten vloeren kan worden schoon gehouden door regelmatig stofzuigen, en dan vochtige dweilen met helder of reinigingsoplossing water. Hardhout mag niet worden gereinigd met overtollig water, en moet volledig worden weggenomen droog. Te herstellen glans aan de vloer, probeer het dweilen met een half kopje azijn en 2 eetlepels van houten meubels polish in een liter warm water. Voordat u een ongeteste reinigingsmiddel, het is altijd aan te raden om eerste test het uit in een hoek, of een plek achter een deur. Een betere manier om een-no-vlek-houten vloer zorgen voor zou zijn om kleurrijke tapijten op de vloer. Dit zou tevens de huisinrichting, en houw af het aantal vlekken schoon te maken.

No comments:

Post a Comment