Monday 27 February 2012

Tips om een huis te kopen

Als je hebt besloten een huis te kopen, heb je ontelbaar aantal keuzes. Sommige van die huizen kan goed uitzien maar kunnen eventueel ook buiten uw budget. En die welke past bij uw budget, kan niet kijken aantrekkelijk voor je ogen. De tips hieronder zal u helpen een woning die u verlangen en een die binnen uw budget:
Start de Search; Vandaag, meer dan zeventig procent van de mensen die willen een huis kopen, browse de internet om hun droom home zoek. Zittend in het comfort van uw huis, en maken een paar muisklikken kan u helpen een lijst van huizen koop. U kunt een kijkje bij de foto's van uw toekomstige woning en haar omgeving ook. Deze foto's geven u een idee van de fundamentele patroon en het type woning u zoekt.
Geldzaken; Kosten van de huis is een groot probleem voor een huiskoper. Je moet uitzoeken al uw financiële problemen voordat u start met de eigenlijke zoektocht naar uw huis. Voordat u uw budget om een ​​huis te kopen, evalueren van uw huidige kosten, schulden en inkomen. Je moet in gedachten houden, dat afgezien van de daadwerkelijke betaling, zijn er belastingen, thuis verzekeringen en andere bijkomende kosten ook. Als algemene regel, is een huis dat tweeënhalf keer uw jaarlijkse salariskosten, beschouwd als voor u betaalbaar.
Huur een Real Estate Agent, Ondanks het feit dat u de beste huurhuizen toegankelijk op het internet, is het altijd raadzaam om een ​​professionele makelaar inhuren. De agent zal beoordelen uw eis en u helpen bij het verkrijgen van een huis dat al uw zoekcriteria wedstrijden. Gedurende de tijd van onderhandeling en finaliseren de deal met uw verkoper kunt deze agentia u helpen in vele manieren.
Kies met zorg; U kunt het tweede huis dat uw agent heeft you getoond hebben gewild. Zelfs dan, daar niet stoppen en onmiddellijk beginnen met de aankoop van formaliteiten. Overweeg ten minste tien meer opties en maak een goede vergelijking met degene die je graag. Als u vindt dat het nog steeds de beste, dan is het tijd om verder te gaan naar de volgende stap.
Huis Inspectie; Zodra je je hebt besloten de woning die u wilt kopen, is het tijd voor wat de inspectie. Je moet samenwerken met een professionele home inspecteur, met de juiste ervaring voor het uitvoeren van dergelijke huisbezoeken. De inspecteur is in staat uitzoeken het soort problemen die kunnen ontstaan ​​in de toekomst en eventuele onmiddellijke reparatie werk nodig. Dit zal helpen u uw bod dienovereenkomstig beslissen.
Onderhandelingen over de Deal; Doe de onderhandelingen niet beginnen met een extreem lage prijs. Dit kan een verkeerd indicatie voor de verkoper en kunnen sturen over het bericht dat je niet erg enthousiast over het kopen van het onroerend goed. Het is essentieel om zo wat huiswerk en ontdek het tempo waarin andere huizen in dezelfde plaats werden verkocht. In het algemeen, kunt u uw biedingen beginnen om zeven tot tien procent lager dan de vraagprijs van de verkoper.
Als je eenmaal hebt gevonden de deal met de verkoper, bent u de eigenaar van uw huis. Nu is het tijd voor u om al uw spullen verhuizen naar je nieuwe huis. Hopen dat alle bovengenoemde huis kopen tips voor u werken. Het is gewoon een inspanning van mijn kant om uw ervaring een huis te kopen een stress-gratis een maken.

No comments:

Post a Comment